Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Zo werkt Wkb in de praktijk!


Hoe voorkom je dat de Wkb straks een buikpijndossier wordt? Bij Ubbink zijn we al volop bezig met pilotprojecten. Dat doen we samen met aannemers en installateurs, waar ook de kwaliteitsborger bij betrokken is.
 
Kwaliteitsslag maken
Wat hebben we tot nu toe geleerd? En waar moet jij straks als aannemer of installateur op letten bij de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen? In het webinar ‘Zo werkt Wkb in de praktijk’ praten we je in een uurtje helemaal bij. Aan het woord komen onder andere een aannemer en een kwaliteitsborger die betrokken zijn bij pilotprojecten, daarbij gebruikmaken van checklists en een dossier opbouwen. Zoals dat straks ook gaat.
Wat opvalt is dat er veel werk gaat zitten in de voorbereidende fase. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een goed werkplan? Hoe stem je als aannemer en installateur zaken op elkaar af? En hoe zit het met aansprakelijkheid; wie is wanneer en waarvoor aansprakelijk in een bouwproces? Ook hebben we de checklist zo gemaakt dat cruciale aandachtspunten voor de producten van Ubbink daar goed in staan. Zodat die goed gecontroleerd kunnen worden, waardoor je met elkaar een extra kwaliteitsslag kunt maken.

Delen ervaringen
Alle ervaringen die we de afgelopen maanden hebben opgedaan in pilotprojecten willen we graag met je delen in het webinar ‘Zo werkt Wkb in de praktijk’. Net als verdere kennis die we de komende tijd opdoen, wanneer aannemers en installateurs in de pilots aan de slag gaan met de door ons verrijkte checklists. Een webinar vol tips en tricks, waarbij er natuurlijk volop de mogelijkheid is om vragen te stellen.
Wil je in een uur door ons helemaal bijgepraat worden, zodat je straks klaar bent voor de Wkb? Geef je dan nu op! 
Presentatie door
Peter Besselink
Journalist/presentator, met als specialisatie de bouw- en installatiebranche.
​​​​​​​
Sprekers
Daan Schellevis
Roosdom Tijhuis (aannemer)

Eric Houtman
Vereniging KwaliteitsBorging Nederland (VKBN)

Pascal van Meerten
Manager Oplossingen & Techniek, Ubbink

Peter Laros
Algemeen directeur, Ubbink

Toegang
Gratis

Aanvang
12:30 uur

Duur
1 uur 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar