Webinar Luchtvaartfotografie ‘Tips en trucs voor                                          de mooiste vliegtuigfoto’s ’

                                   Schrijf je in en bekijk meteen het webinar!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar


​​​​​​​Luchtvaartfotografie ‘Tips en trucs om vliegtuigfoto’s te maken’


Piloot en Vliegtuig organiseert in samenwerking met professioneel fotograaf Cristian Schrik een tweedelige fotocursus Luchtvaartfotografie. Als eerste kun je meekijken naar het onderwerp ‘Luchtvaartfotografie vanaf de grond’. Ofwel, hoe kun je geslaagde foto’s maken van je favoriete vliegtuig(en) vanaf de grond? Met een paar aanwijzingen en tips zul je merken dat jij dit ook kunt!

Vanaf de grond

Op vrijdag 28 mei kon je live meekijken naar ‘Tips en trucs om vliegtuigen op de grond en in de lucht zo goed mogelijk in beeld te brengen’. Cristian Schrik laat duidelijk zien welke mogelijkheden en uitdagingen er zijn. Hij geeft veel voorbeelden uit de praktijk en aanwijzingen en tips zodat je zelf die prachtige vliegtuigfoto’s kunt maken!

Gratis

De online fotocursus Luchtvaartfotografie is na inschrijving gratis te volgen. Het event is een initiatief van Piloot en Vliegtuig in samenwerking Cristian Schrik. Tijdens de live-uitzending - vanuit de studio van Eisma Media Groep –  was er voor de deelnemers gelegenheid om vragen te stellen.

Dus, fotografeer je vliegtuigen of wil je dit graag eens proberen? En kun je wel wat tips en trucs van een professioneel fotograaf en vliegtuigfanaat gebruiken?
​​​​​​​Meld je dan direct aan voor het webinar Luchtvaartfotografie en kijk het meteen terug!


Presentatie door
Ruud Vos - Hoofdredacteur Piloot en Vliegtuig
Cristian Schrik - Professioneel fotograaf

Toegang
gratis

Aanvang
Meteen te bekijken

Duur
45 tot 60 minuten 

Tevvolgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar