Webinar: Dynamiek in de logistiek

                                           Schrijf je nu in en bekijk meteen het webinar!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Webinar: Dynamiek in de logistiek


Eisma Industriemedia houdt in samenwerking met de Vakbeurs ICT & Logistiek het webinar ‘Dynamiek in de logistiek’. 

Het mag weer. De Vakbeurs ICT & Logistiek, hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de logistieke keten, is op 10 en 11 november te vinden in de Jaarbeurs Utrecht. Na een periode waarin veel events gecanceld werden vanwege de Coronapandemie gloort er weer hoop aan de horizon. Bezoekers en exposanten staan weer te popelen om elkaar in real life te ontmoeten. Wat kunnen de bezoekers op de beurs verwachten en hoe heeft de ICT- en logistieke sectoren zich door de crisis heen bewogen? Die vragen worden tijdens dit webinar beantwoord.

Spreker Jeroen van den Berg is adviseur op het gebied van Warehouse Management en heeft al ruim 20 jaar een eigen adviesbureau waarbij hij bedrijven helpt bij allerlei veranderingen in de logistiek. “De logistiek is zichzelf aan het heruitvinden. Een ontwikkeling die je de laatste 10 jaar hebt zien ontstaan, doordat e-commerce eigenlijk heel groot is geworden. Dat heeft een enorme impact op de logistiek. Je ziet veel bredere assortimenten, want in een webshop kun je veel meer kwijt als in een winkel. We moeten veel sneller gaan leveren, in veel grotere aantallen en kleinere orders. We zijn daardoor een aantal kantelpunten over en de traditionele manier van werken werkt niet meer. Je ziet nu dat heel veel bedrijven nu bezig zijn met andere hulpmiddelen binnen mechanisatie en in digitalisering. Dat is natuurlijk leuk om op de beurs te bekijken.”
​​​​​​​
Spreker Victor Ankerman is als sales- en projectmanager operationeel en commercieel verantwoordelijk voor de Vakbeurs ICT & Logistiek. Het enthousiasme om weer op de beursvloer te staan is volgens hem groot. “We zijn heel blij dat het weer mag. Niet alleen wij als Jaarbeurs maar we horen het ook terug van de exposanten. Het persoonlijke contact is toch een belangrijke component. Logistiek is op dit moment echt een hot item. Iedereen heeft het over de supply chain crisis, gaat het nog lang duren en hoe gaat het zich ontwikkelen? Daar zullen veel aansprekende bedrijven hun visie op gaan geven. Veel grote namen uit de markt zullen aanwezig zijn op de beurs. Met bewezen producten maar ook nieuwe producten en ontwikkelingen. We vertellen je tijdens dit webinar waar je moet zijn.”
Sprekers
​​​​​​​

Jeroen van den Berg - adviseur op het gebied van Warehouse Management

Victor Ankerman - sales- en projectmanager Vakbeurs ICT & Logistiek

Toegang
Gratis

Aanvang
Meteen te bekijken

Duur
60 minuten
​​​​​​​
​​​​​​​Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


Deel dit webinar