Warmtepompen in bestaande woningen

                                          Schrijf je nu in en bekijk meteen het webinar!
Aanmelding bevestigen

Warmtepompen in bestaande woningen


Hoe kan je je onderscheiden als installateur en hoe word je een betere energieadviseur? In het webinar ‘Warmtepompen in bestaande woningen’ gaan Viessmann en Woon Duurzaam in op de verschillende vragen en oplossingen die er zijn. We laten zien dat je niet altijd voor de traditionele oplossingen hoeft te kiezen. Én dat het soms eenvoudiger is dan je denkt. 

De energietransitie is in volle gang. In veel nieuwbouwprojecten worden woningen standaard voorzien van een warmtepomp in plaats van de traditionele cv-installatie. Maar alleen daarmee is Nederland er niet. Om te voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs moeten alle huishoudens in 2050 aardgasloos zijn. Dat betekent dat ook de bestaande woningen over moeten op een duurzame warmtevoorziening.

Vereniging Warmtepompen ziet de groei van warmtepompen stagneren in de renovatiemarkt. Een van de redenen hiervoor is dat mensen vaak de kat uit de boom kijken, maar ondertussen ziet de particuliere woningbezitter ook de gasprijs stijgen.
​​​​​​​

De installateur speelt hier een cruciale rol in. Niet alleen door deugdelijk en vakkundig werk te leveren, maar ook door klanten goed te adviseren. Als installateur moet je antwoorden hebben op vragen als: “Levert deze warmtepomp wel genoeg warmte in de winter? Kan ik mijn bestaande radiator behouden? Vergt dit een verbouwing in huis? Hoe zit het met geluid? Kan ik mijn opgewekte energie gebruiken nu de saldering versoberd wordt? En hoe staat het met de versobering van de energiesaldering?”


Presentatie door
Henk Wind

Sprekers
Chris Weultjes
- Product- & Salesmanager New Business Viessmann Nederland
Rense van Dijk - CEO Woon Duurzaam

Toegang 
Gratis

Aanvang
Meteen te bekijken

Duur
60 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar