TTM.nl Talk: COVID-19 neemt de volgende afslag. Hoe geeft de NL’se transportsector weer gas?


In de eerste aflevering van TTM.nl Talk, op dinsdag 30 juni om 12.30 uur, gaan we in op de gevolgen van de COVID19-pandemie voor de Nederlandse transportsector. We kijken terug, maar zeer zeker ook vooruit, want hoe gaan we verder in een beschadigde economie en een gehavende maatschappij? Waar liggen de kansen?

Zet dinsdag 30 juni, 12.30 uur nu vast in de agenda en registreer nu!


Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

TTM.nl Talk

TTM.nl Talk is de online talkshow van TTM.nl. Het 45 minuten durende programma, wordt voor de eerste keer live uitgezonden op dinsdag 30 juni, vanaf 12.30 uur.

TTM.nl hoofdredacteur en presentator Arjan Velthoven ontvangt in TTM.nl Talk twee gasten. Dat zijn Gunther Maters, directeur-eigenaar van transportbedrijf Koeltrans Angeren uit Bemmel, en Charles Engelaar, director marketing communications bij Volvo Trucks Nederland.

TTM.nl Talk is dan wel een talkshow, de kijker hoeft niet bang te zijn alleen maar te kijken naar ‘pratende hoofden’. In de fraaie studio is techniek aanwezig om video’s te vertonen, maar ook om de interactie op te zoeken met de kijker. En TTM.nl Talk zou niet echt TTM.nl zijn als niet ook het laatste nieuws uit de transportbranche aanwezig zou zijn.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Presentatie door:
Arjan Velthoven

Gasten:
Charles Engelaar is Director Marketing Communications bij Volvo Trucks Nederland en verantwoordelijk voor public relations en alle marktcommunicatie van Volvo Trucks in Nederland. Engelaar werkt sinds 2000 bij Volvo Trucks.
 
Gunther Maters is directeur-eigenaar van logistiek dienstverlener Koeltrans Angeren uit het Gelderse Bemmel. Hij heeft samen met Linda Kuipers en Matthijs Zwart de dagelijkse leiding over het bedrijf, dat in 2020 tien jaar bestaat. Jaarlijks rijdt Koeltrans Angeren met haar wagenpark circa zes miljoen kilometer.

Duur:
45 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


Deel dit webinar