Slim omgaan met capaciteit en tarieven

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Slim omgaan met capaciteit en tarieven

Tijdens dit webinar maakt accountant Stefan van Maasakkers van RHM de nieuwste benchmarkcijfers van 2022 bekend. Hoe ontwikkelt de kostprijs per uur zich en welk uurtarief moet je als installateur tegenwoordig vragen om een gezonde winst te maken? In deze uitzending gaan we een stap verder dan in het vorige webinar ‘Meer rendement voor je installatiebedrijf’. Daarin legde Stefan van Maasakkers vooral uit hoe het komt dat ene installatiebedrijf het beter doet dan het andere. Deze keer zoomen we met name in op wat je kunt doen om op een slimme manier met je capaciteit en tarieven om te gaan. Waardoor je als bedrijf - ook in de toekomst - een leuke boterham blijft verdienen!
 
RHM Accountancy en Advies houdt elk jaar een benchmark onder 80 installateurs in Nederland. Je kent Stefan van Maasakkers van de columns en blogs die hij schrijft voor het magazine Installatie en installatie.nl.

Onderwerpen die aan bod komen:
-Hoe ontwikkelt de kostprijs per uur zich?
-Wat kun je doen om je kostprijs te verlagen?
-Wat is nou een goed uurtarief? Of gaat het daar helemaal niet om?
-Het slim omgaan met de capaciteit en medewerkers van je bedrijf
-Een andere kijk op personeelsbeleid
-Druk met de verkeerde klanten
-En… het belang van software en automatisering

Vanzelfsprekend is het mogelijk om tijdens dit webinar interactief via de chat vragen te stellen aan Stefan van Maasakkers. ​​​​​​​
Presentatie
Peter Besselink

Spreker
Stefan van Maasakkers, accountant RHM​​​​​​​

Duur
1 uur

Deel dit webinar