Optimale warehouse planning:
Het geheim voor centraal plannen en efficiënte personeelsinzet

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Optimale warehouse planning: het geheim voor centraal plannen en efficiënte personeelsinzet

De personeelsplanning binnen veel distributiecentra en warehouses wordt meestal nog erg decentraal geregeld en is vaak een combinatie van Excelsheets, planboards of zelfs nog papier. Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze dat meer digitaal en centraal kunnen organiseren om zo een noodzakelijke efficiëntieslag te maken. Bijkomend voordeel is dat er ook meer op data kan worden gestuurd.

In het webinar ‘Optimale Warehouse Planning’ zoomen we in samenwerking met ATOSS in op het verder optimaliseren van de personeelsinzet in een distributiecentrum of warehouse. In de studio zijn Reyno Stol (softwarespecialist) en Remco Nijland (hoofd sales Atoss Nederland) te gast die precies kunnen vertellen wat de software van ATOSS Optimal Warehouse daarin kan betekenen. Centraal inzicht en datagedreven werken is daarbij het uitgangspunt.

Door meer op data te sturen (forecasting) zorg je ervoor dat de bezetting beter aansluit bij de vraag. En kan over- en onderbezetting worden voorkomen. Ander voordeel is dat je de kwaliteiten van de medewerkers zo beter in beeld hebt en je ze bij het invallen in een ander team beter kan inplannen.
Verder kun je met deze software beter inspelen op de wensen van medewerkers. Met de schaarste van nu erg belangrijk! Tenslotte nemen we een kijkje in de keuken bij het distributiecentrum van Blokker. 

We gaan in dit webinar onder ander in op:
-datagestuurde forecasting
-betrokkenheid van de medewerkers
-integratie eigen planning en uitzendkrachten
-automatische planning gebaseerd op de vraag
-correct berekenen van de juiste uren/toeslagen/lonen

Voor wie?
Het webinar ‘Optimale Warehouse Planning’ is onder andere bedoeld voor teamleiders en supervisors van de grotere distributiecentra en warehouses, maar ook voor de afdelingen HR en IT. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om interactief via de chat vragen te stellen aan de twee studiogasten, zodat er straks voor jou geen geheimen meer zijn als het gaat om centraal plannen en efficiënte personeelsinzet. Zorg dus dat er op dinsdag 4 juli bij bent!
​​​​​​​
Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie 
Peter Besselink, Eisma Industriemedia

Sprekers
Reyno Stol, softwarespecialist ATOSS Software
Remco Nijland, hoofd sales, ATOSS Software
​​​​​​​
Duur
60 minuten

Deel dit webinar