Ontdek de waarde van een digital twin bij de overstap naar geautomatiseerd intern transport

Digitale simulatie voor automated guided vehicles

Je gegevens

Inschrijven voor

Webinar bekijken

Ontdek de waarde van een digital twin bij de overstap naar geautomatiseerd intern transport

Digitale simulatie voor automated guided vehicles

Steeds meer bedrijven overwegen de overstap naar een geautomatiseerd magazijn. Vaak worden daarbij Automated Guided Vehicles (AGV’s; voertuigen zonder bestuurder) ingezet. Dat is veiliger, efficiënter, duurzamer en een oplossing voor personeelskrapte. Maar hoe maak je die overstap vloeiend en zonder verrassingen achteraf?


In het webinar ‘Ontdek de waarde van een digital twin bij de overstap naar geautomatiseerd intern transport’ op dinsdag 27 juni om 12.30 uur leggen Paul van Veldhuizen en Niek Lammersen van Toyota Material Handling uit hoe de inzet van een digital twin kan helpen bij de automatisering van je magazijn. Met deze technologie kan Toyota nauwkeurig gemodelleerde AGV’s door een exact nagebouwd magazijn laten rijden. Dat geeft niet alleen inzicht in de huidige knelpunten, maar maakt het ook mogelijk om toekomstige scenario’s te draaien. Zo sta je nooit achteraf voor verrassingen.


Inhoud webinar
In het webinar komen o.a. de volgende aspecten aan bod:
  • Wat is een digital twin en hoe werkt het precies?
  • Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een digital twin? Welke inzichten biedt het?
  • Een praktijkvoorbeeld.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van digitale simulatie in jouw overstap naar automatisering? Meld je snel aan! Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
​​​​​​​
Presentatie
Margriet Brus

Sprekers
Paul van Veldhuizen
​​​​​​​Niek Lammersen

Duur
1 uur

Deel dit webinar