Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Online kennisevent Het Schaap en GD

 * * LET OP: Terugkijken van het Online Kennisevent is voorbehouden aan mensen die zich vooraf hebben aangemeld en betaald. Zij hebben daarvoor elk een unieke en persoonlijke terugkijklink ontvangen. * *

U kent ze wel: de kennisavonden die voorheen verspreid over het land plaatsvonden. In 2021 was de avond voor het eerst online vanwege de Covid-pandemie. Omdat de pandemie nog niet aflopen is, wordt het kennisevent ook in januari 2022 online gehouden.

De digitale versie van de kennisavonden heeft ook zeker voordelen: u heeft geen reistijd en reiskosten, maar u bent toch live aanwezig en kunt via de chatbox vragen stellen aan de sprekers. Ook kunt u het gehele kennisevent na afloop nog eens rustig terugkijken.

De sprekers zijn allen experts van GD, GGD, ULP en LTO. Zij delen hun kennis niet alleen mondeling met u, maar ook via video's, foto's en ander beeldmateriaal. Ook zullen zij u via polls om uw mening over of uw ervaring met een aantal zaken vragen. Hierop kunt u anoniem reageren.

De onderwerpen:
  • Coccidiose bij schapen
  • Gezondheid in de schapentijd
  • Met voedingssupplementen de winter door
  • Hittestress
  • Zwoegerziekte InZicht
Het kennisevent wordt gesponsord door Gallagher Europe en MSD Animal Health. Hun bijdrages aan het programma staan los van de door de experts verstrekte informatie, maar sluiten er wel goed bij aan.

Schrijf u direct in om het webinar op 27 januari 2022 vanaf 19:30 uur live te kunnen bijwonen. Bent u abonnee van Het Schaap, klant van GD of ULP of LTO-lid? Wacht dan met aanmelden totdat u van één van deze partijen een code voor € 10,- korting heeft ontvangen.

U betaalt tijdens uw aanmelding direct per iDeal, Paypal, Credit card of Bancontact en u ontvangt direct na uw betaling per mail een bevestiging van zowel uw registratie als van uw betaling.

Wilt u eerst meer lezen over de sprekers en de onderwerpen? Ga dan naar www.hetschaap.nl/kennisevent2022.
Presentaties door
Mark van der Heijden, ULP 
René van den Brom, GD
Ans van Lier, GGD regio Utrecht
Karianne Peterson, GD
Albert van der Ploeg, LTO
(met videomateriaal van de NVWA)

Eveline Dijkstra, GD
Jacques Engelen, Het Schaap

Mede mogelijk gemaakt door 
Gallagher Europe
MSD Animal Health

Wanneer?
Datum: 27 januari 2022
Starttijd: 19:30 uur
Duur: 1 uur en 55 minuten

Deelnametarief en korting
€ 35,-
Abonnees van Het Schaap, klanten van GD en ULP en LTO-leden ontvangen in december 2021 en/of januari 2022 een kortingscode en profiteren daarmee van € 10,- korting.


Wat krijgt u nog meer?
Iedere deelnemer maakt kans op een arrangement voor maximaal 8 personen bij de Beatrixhoeve van Landschapsbeheer De Wassum: ontvangst met koffie en vlaai, bedrijfsrondleiding, lunch en wandeling met de herder. Ook verloot GD deelname van 1 persoon aan een cursus mest/wormonderzoek en ULP stelt deelname van 1 persoon aan een verloscursus beschikbaar.  

Hoe werkt het?
U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Zorg dat u een apparaat heeft dat geluid kan weergeven en dat u het geluid aan heeft staan. Een microfoon is niet nodig. Na de live uitzending kunt u het hele kennisevent nogmaals rustig terugkijken, uiteraard zonder de mogelijkheid om nog vragen te stellen. Daarvoor ontvangt u na afloop een terugkijklink.

Live chat
Stel tijdens het online kennisevent al uw vragen via de chatbox aan de experts. De vragen worden tijdens de uitzending aan de sprekers voorgelegd en rechstreeks in de chat door hen beantwoord.

Deel dit webinar