Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Online kennisevent Het Schaap en GD

 * * LET OP: Terugkijken van het Online Kennisevent is voorbehouden aan mensen die zich vooraf hebben aangemeld en betaald. Zij hebben daarvoor elk een unieke en persoonlijke terugkijklink ontvangen. * *

U kent ze wel: de kennisavonden die voorheen verspreid over het land plaatsvonden. In 2021 zijn ze er weer, maar dan online en dus voor iedereen op dezelfde avond: donderdag 28 januari vanaf 19:30 uur.

U heeft geen reistijd en reiskosten, maar u bent toch live aanwezig en kunt via de chatbox vragen stellen aan de sprekers. Ook kunt u het gehele kennisevent na afloop nog eens rustig terugkijken. En, niet onbelangrijk, ook een (digitale) goodiebag ter waarde van minimaal € 18,- na afloop van uw deelname zal niet ontbreken.

De sprekers zijn allen experts van GD, ULP en LTO / Wolvencommissie Gelderland. Zij delen hun kennis niet alleen mondeling met u, maar ook via video's, foto's en ander beeldmateriaal. Ook zullen zij u via polls om uw mening over of uw ervaring met een aantal zaken vragen. Hierop kunt u anoniem reageren.

Schrijf u direct in om het webinar op 28 januari 2021 live te kunnen bijwonen. Heeft u een kortingscode voor abonnees van Het Schaap, klanten van GD of LTO-leden? Hou deze dan bij de hand. U betaalt tijdens uw aanmelding direct per iDeal, Paypal, Credit card of Bancontact en u ontvangt direct na uw betaling per mail een bevestiging van zowel uw registratie als van uw betaling.
Presentatie door
Mark van der Heijden, ULP 
René van den Brom, GD
Karianne Peterson, GD
Saskia Duives-Cahuzak, LTO
(i.s.m.Wolvencommissie Gelderland)

Piet Vellema, GD
Eveline Dijkstra, GD
Jacques Engelen, Het Schaap

Mede mogelijk gemaakt door 
Gallagher Europe
Hipra

Duur
1 uur en 55 minuten

Deelnametarief en korting
€ 30,-. Abonnees van Het Schaap, klanten van GD en LTO-leden hebben rond 11 december 2020 een kortingscode ontvangen en profiteren daarmee van € 10,- korting.


Wat krijgt u nog meer?
Iedere deelnemer krijgt na afloop van het kennisevent een (digitale) goodiebag met kortingsbonnen t.w.v. minimaal € 18,-. Bovendien maakt iedere deelnemer kans op een te verloten verloscursus van ULP én een 3-daags verblijf voor 8 personen t.w.v. € 592,- (buiten schoolvakanties), ter beschikking gesteld door Landschapsbeheer De Wassum.

Hoe werkt het?
U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Zorg dat u een apparaat heeft dat geluid kan weergeven en dat u het geluid aan heeft staan. Na de live uitzending kunt u het hele kennisevent nogmaals rustig terugkijken, uiteraard zonder de mogelijkheid om nog vragen te stellen.

Live chat
Stel tijdens het online kennisevent al uw vragen via de chatbox aan de experts. De vragen worden tijdens de uitzending aan de sprekers voorgelegd of rechstreeks in de chat beantwoord.

Deel dit webinar