Nieuwe kijk op comfortabel binnenklimaat

Schrijf je nu in en bekijk meteen het webinar!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Nieuwe kijk op comfortabel binnenklimaat

Er zijn nieuwe technieken en ervaringen om verwarming, koeling én ventilatie voor nieuwbouwwoningen beter en meer integraal aan te pakken.
Ga je voor het minimaal nodige, of het maximale op het gebied van gezondheid en comfort in de nieuwbouwwoning? Het binnenklimaat ligt juist nu onder het vergrootglas, en koeling is de nieuwe standaard geworden. Hoe ga je dit ontwerpen en uitvoeren?
In dit webinar op 19 april leggen techneuten van Zehnder en Rensa stapsgewijs en aan de hand van praktische voorbeelden uit de praktijk uit hoe je met verschillende smaken een comfortabel en gezond binnenklimaat kunt creëren. Er wordt deze middag een nieuw concept geïntroduceerd, en je kunt live je vragen stellen aan de specialisten.

​​​​​​​Wanneer?
Het webinar wordt gehouden op dinsdag 19 april van 12.30 tot 13.30 uur.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Eddy Buiting (presentatie) – Eisma Bouwmedia. Uitgever van onder meer Installatie.nl, vakblad Installatie en Bouwwebinar.nl

Sprekers
Matthias Stukker – manager Rensa TechniekRensa is een technische groothandel die gespecialiseerd is ventilatietechniek. De afdeling Techniek biedt de branche technisch advies, engineering en projectbegeleiding

Jerome Corba  – technisch adviseur Zehnder. Zehnder adviseert en levert binnenklimaatoplossingen voor woningen en utiliteit.


Duur
1 uur

Deel dit webinar