Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wij nodigen u uit voor de

Algemene Ledenvergadering 2020 - 2021 online
Met als gasten Trudy van Megen (Feed Design Lab) en Marcel Van Haren (FME)

Door corona kon ons jaarlijkse netwerkevent Machevo Connect en de Algemene Ledenvergadering in haar originele vorm geen doorgang vinden. We wilden in roerige tijden niet alleen meerwaarde leveren aan onze leden, maar aan de volledige branche. Het Machevo Connect webinar met Mathijs Bouman van 17 november jl. was zo succesvol dat een online Algemene Ledenvergadering een logisch vervolg is.

De formaliteiten van de ledenvergadering zijn binnen 10 minuten gepiept. Daarna start onze voorzitter, Perry Verberne, een online interactief gesprek met zijn twee gasten aan tafel, te weten Trudy van Megen, directeur van het Feed Design Lab, en Marcel Van Haren, Program Manager Agriculture, Water & Food bij FME.

Ook u bent van harte welkom om virtueel aan te schuiven! De thema's en onderwerpen, die in het gesprek worden aangesneden, zijn interessant voor iedereen in de branche waardoor Machevo ook dit webinar kosteloos openstelt. Het gesprek is volledig interactief; via de chatfunctie kunt u uw mening ventileren en vragen stellen aan de sprekers. Mis deze kans niet en meld u snel aan!


Presentatie door
Perry Verberne
Voorzitter Machevo & Bulk Vereniging (moderator)
Trudy van Megen
Directeur Feed Design Lab (spreker)
Marcel van Haren
Program Manager Agriculture FME (spreker)


Voor wie
Iedereen die actief is in de procesindustrie. Van producenten, leveranciers tot aan exposanten. Ook niet-leden van Machevo & Bulk Vereniging zijn van harte welkom!

Kosten
Geen


Wanneer
11 februari 2021
Aanvang 14:00 uur


Duur
1 uur

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar