Innovaties binnen veiligheid

Schrijf je nu in en bekijk meteen het webinar!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Innovaties binnen veiligheid

VBI heeft zich gecommitteerd aan veilig werken. Veilig voor haar werknemers én veilig voor degenen die werken met haar producten.

Tot voor kort bood VBI twee hijsmethodes aan: de hijsklem en hijssleutels. Het wisselen tussen deze hijsmethodes en het achteraf dicht moeten zetten van een sparing vanwege de hijssleutels, zijn verstoringen binnen een industrieel proces. De vraag rees vanuit de markt naar een derde hijsmethode waarmee er veilig, makkelijk en tijdbesparend gehesen kan worden. Samen met Hilti, producent van gereedschappen, ontwikkelde VBI in 2019 de hijsankeroplossing. Een dergelijk systeem wordt door bouwers al toegepast bij het hijsen van wanden en balkons.

Recentelijk heeft VBI belangrijke verbeteringen doorgevoerd in de VBI-hijsankeroplossing in samenwerking met Aboma. Aboma is een onafhankelijke Nederlandse organisatie gespecialiseerd in keuringen, inspecties en certificeringen met betrekking tot veiligheid en kwaliteit in de bouw- en transportsector. Erik van de Langenberg, Coordinator Materieel Aboma, zal waardevolle inzichten bieden in dit certificeringsproces, de betrokkenheid van Aboma en het belang van veiligheid en kwaliteit in de bouw- en transportsector.
​​​​​​​

Bob Evers zal als ervaringsdeskundige een waardevol perspectief bieden op hoe de hijsoplossing in de praktijk werkt, welke voordelen het biedt en hoe het heeft bijgedragen aan de algemene veiligheid en efficiëntie op de bouwplaats.

Om de kennis over deze innovaties te delen, organiseert VBI samen met Eisma Bouwmedia een gratis webinar genaamd "Innovaties binnen veiligheid." Dit webinar biedt de gelegenheid om bijgepraat te worden over de meest recente ontwikkelingen en inzichten op het gebied van veiligheid in de bouwsector en is een uitstekende manier om professionals up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen en hun kennis te vergroten. Praat je ook mee?
Presentatie 
Koen Wieriks, Eisma Bouwmedia

Sprekers
Bob Evers, Ondernemer
Frank van Dulkenraad, Teamleider Technische Buitendienst VBI
​​​​​​​Erik van de Langeberg, Coördinator Materieel Aboma

Duur
1 uur

Deel dit webinar