Eisma Media Groep

Hoe telematica uw wagenpark veiliger maakt

Schrijf nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Meld je aan en bekijk het webinar gelijk

Hoe telematica uw wagenpark veiliger maakt
​​​​​​​

Het is weer als vanouds druk op de weg. Meer weggebruikers betekent ook meer kans op gevaarlijke verkeerssituaties.  Als fleetmanager is het daarom essentieel om een zo veilig mogelijk wagenpark te beheren. Immers, de veiligheid van uw chauffeurs staat voorop. Bijkomend voordeel is dat u juridische uitgaven, verzekeringsclaims en reparatiekosten kunt voorkomen, en uw bedrijfsreputatie beschermt.Echter, hoe kan telematica bijdragen aan de veiligheid van uw wagenpark, én uw bedrijfskosten verlagen? Ontdek hettijdens dit gratis webinar van Eisma Industriemedia en Webfleet op woensdag 12 april!

Frans de Rooij, Director Product Management bij Webfleet, neemt u mee langs drie onmisbare thema’s als het gaat om het inrichten van een veilig wagenpark.

  • Preventie en eco rijden
  • Bescherming van uw vloot en chauffeurs
  • Voertuigonderhoud

De Rooij gaat in op ieder thema en geeft aan de hand van nuttige praktijkvoorbeelden oplossingen prijs die u op een laagdrempelige manier kunt opnemen in uw wagenpark.  
Om u een completer beeld te geven van het belang van veiligheid heeft Webfleet in een uitvoerige enquête gehouden over verkeersveiligheid in Europa. De meningen van 1050 fleet managers uit heel Europa zijn verzameld, waardoor u inzicht krijgt in hoe andere bedrijven met veiligheid omgaan. Wat baart fleetmanagers de meeste zorgen als het gaat om onveilig rijgedrag? En wat is het uitgavenpatroon als je kijkt naar onderhoud en reparatie?
De Rooij bespreekt het rapport en geeft u handige tips, adviezen en stelt nieuwe mogelijkheden met Webfleet-software aan u voor, zodat u en uw chauffeurs veilig en kostenefficiënt de weg op kunnen.

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet en telefoon.


​​​​​​​


Presentatie 
Margriet Brus, namens Eisma Content Marketing

Spreker
Frans de Rooij, Head of Product Webfleet 

Duur
30 minuten

Deel dit webinar