Hoe hou je de warmte buiten?

                                        Schrijf je nu in en bekijk meteen het webinar!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen


Renson en Somfy leggen in een speciale webinar uit hoe het automatiseren van screens helpt bij het bestrijden van te warme woningen en zo zorgt voor comfortabel wonen.
Het is bijna dagelijks in het nieuws: de aarde warmt op. En we merken het zelf: ’s zomers loopt de temperatuur almaar op. Daardoor staan we voor de grote uitdaging om warmte uit onze woning te weren, zonder (te) afhankelijk te worden van airconditionings (met hoog energieverbruik).

Aan u de uitdaging om daarvoor te zorgen.

Renson en Somfy presenteren , vanuit Studio Eisma (www.studio-eisma.nl),- in 30 minuten - een eenvoudige en comfortabele oplossing die helpt om de nieuwe BENG-normen te halen.

Screens zijn een waardevol onderdeel van een afgewogen mix om warmte buiten te houden. Goed ingezet, kunnen ze een temperatuurdaling tot wel tien graden Celsius realiseren. In combinatie met de automatiseringsmogelijkheden van Somfy, kan dit doel worden bereikt zonder enige inspanning van de bewoner zelf. Het zorgeloze systeem zorgt voor een daling van zowel de koelbehoefte en daarmee het energieverbruik van de woning.

Tijdens het webinar presenteren conceptadviseur projectontwikkeling Joost Bronger, strategische marketeer zonwering Els Vandaele (allebei van Renson) en Channel Manager Project Business Kasper Oudshoorn (Somfy):

1.         Wat screens betekenen voor het binnenklimaat
2.         Welke gevolgen dit heeft voor het energieverbruik
3.         En de voordelen, de eenvoud en het comfort van automatische aansturing

Aansluitend is er de mogelijkheid om door te praten over uw specifieke uitdagingen op dit gebied en wat wij daarin kunnen betekenen.

Sprekers
Joost Bronger - conceptadviseur projectontwikkeling  Renson

Els Vandaele - strategische marketeer zonwering Renson

Kasper Oudshoorn - Channel Manager Project Business Somfy

Toegang
Gratis

Aanvang
Meteen te bekijken

Duur
30 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar