Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Erwin van de Looi, Jong Oranje; aanvallen vanuit formatie 1:4:4:2

Op 21 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur licht Erwin van de Looi (trainer Jong Oranje) tijdens een webinar toe hoe je moet aanvallen vanuit formatie 1:4:4:2. 

Sinds zijn aantreden bij Jong Oranje speelt Erwin van de Looi vaak vanuit een 1:4:4:2- formatie met een vierkant op het middenveld (1:4:2:2:2). Hij is daarmee de ideale persoon om te vertellen hoe je kunt opbouwen vanuit een 1:4:4:2- formatie tegen tegenstanders met verschillende formaties. Op ons verzoek behandelt Erwin ook hetzelfde vanuit 1:4:4:3 met een ruit én 1:4:4:3 met een vlak middenveld. Hij zal daarbij inzoomen op situaties die in de praktijk het meeste voorkomen. 

Licentiepunten

Als je deze webinar van begin tot eind hebt gevolgd, krijg je 1 licentiepunt dat je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Wij zorgen ervoor dat het licentiepunt wordt geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal bij de CBV en KNVB. Er wordt geen licentiepunt verstrekt wanneer je de webinar niet in zijn geheel hebt gevolgd. Voor deze webinar geldt geen deelnemerslimiet. 

Kosten
Voor abonnees van het vakblad De Voetbaltrainer zijn de kosten van deze bijscholing € 17,50. Voor CBV-leden zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze webinar.

Voor overige deelnemers geldt een tarief van € 20,-


Presentatie door
Mario Captein (directeur CBV)
Erwin van de Looi (trainer Jong Oranje)

Duur
1 uur

Je kunt dit webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar