Energie en geld besparen in je cold warehouse

Schrijf je nu in en bekijk meteen het webinar!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Energie en geld besparen in je cold warehouse

​​​​​​Gas- en stroomprijzen zullen weer gaan stijgen. Energiespecialisten vrezen voor tegenslagen en stijgende energieprijzen voor consumenten én bedrijven, omdat de gasmarkt krapper wordt en het aanbod voor Nederland onzeker. Maar hoe kun je als manager van een coldstore of warehouse met koel/vries gedeelte ervoor zorgen dat de energiekosten te overzien blijven?

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op energielekken, energiebesparingen en verborgen kosten in coldstores en warehouses. Peter Marijnissen van Groenewout brengt het probleem van energielekken in kaart en gaat in de op quick wins waarmee energie bespaard kan worden. Gerrit Brands heeft als directeur van Americold in Urk hier ook mee te maken en vertelt over de maatregelen die hij getroffen heeft om energie te besparen in zijn coldstore. Tenslotte zal Gerwin Jansen van Rite-Hite verder ingaan op de producten van Rite-Hite om het energieverbruik terug te dringen.

In dit webinar gaan we onder andere in op:
  • Waarom energie besparen in een coldstore belangrijk is
  • Hoe er energie bespaard kan worden in een coldstore
  • De Barrier Glider en FasTrax vriesdeuren van Rite-Hite
  • Een praktijkvoorbeeld van Americold Urk
  • Niet-energetische kosten

Voor wie?
Het webinar is onder andere bedoeld voor managers van coldstores, warehouses van supermarkten en andere warehouses of distributiecentra die een koel/vries gedeelte hebben. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om interactief via de chat vragen te stellen aan de twee studiogasten, zodat er straks voor jou geen geheimen meer zijn als het gaat om centraal plannen en efficiënte personeelsinzet. Zorg dus dat je er op donderdag 28 september bij bent!
Presentatie
Koen Wieriks, Eisma Media Groep

Sprekers
Peter Marijnissen, Groenewout
Gerrit Brands, Coldstore Urk
​​​​​​​Gerwin Jansen, Rite-Hite

Duur
1 uur

Deel dit webinar