Collectieve installatie eenvoudig verduurzamen

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Collectieve installatie eenvoudig verduurzamen

Kantoren, scholen, zorggebouwen, wooncomplexen staan voor een opgave:  de utiliteit moet snel verduurzamen. Energielabel C is dit jaar het wettelijke minimum. Dit betekent dat collectieve installaties aangepakt moeten worden. Hoe doe je dit met maximaal resultaat in de juiste stappen? Daarover gaat dit webinar.

De duurzaamheidsspecialisten van Rensa en Remeha richten zich in dit interactieve uur op de collectieve installaties met een vermogen tussen de 40 en 300 kW. Hoe kun je door slimme vervangingen, verbetering en integrale totaalrenovaties installaties energetisch verbeteren, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat de energierekening lager wordt mét behoud van comfort.

Wat gaan jullie leren?
In het webinar worden nieuwe technieken gepresenteerd die dit jaar op de markt komen. Hiermee krijgen vastgoedeigenaren, woningbouwverenigingen en installatiebedrijven nog meer instrumenten om klassieke ketelhuizen te verduurzamen. Uiteraard niet alleen oog voor de opwekker, maar ook voor distributie, afgifte en het inregelen van de installaties. In dit webinar worden concepten en voorbeelden van renovaties getoond.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor techneuten van vastgoedeigenaren, woningbouwcorporaties, adviesbureaus en installatiebedrijven. In dit uur leert de kijker welke smaken er zijn om dit soort complexen naar een hoger energielabel te tillen. Deelnemers kunnen live vragen stellen aan de technisch specialisten van Remeha en Rensa.
​​​​​​​
Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Eddy Buiting – Eisma Bouwmedia. Uitgever van onder meer Installatie.nl, vakblad Installatie en Bouwwebinar.nl

Sprekers
Nico van Loppersum - senior application engineer bij Remeha
Matthis Stukker - manager Rensa Techniek

Duur
1 uur

Deel dit webinar