Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Altijd realtime zicht op je trailers en kostbare materialen
Webinar over asset tracking

Het tracken en beheren van bedrijfsmiddelen was vroeger een tijdrovende klus. Tegenwoordig helpt ingenieuze software fleetmanagers om via één interface zicht te houden op trucks en trailers. Zo krijg je meer controle over je bedrijfsproces, kun je trucks en trailers eenvoudig aan elkaar koppelen en kun je zelf in actie komen als bedrijfsmiddelen bedoeld of onbedoeld kwijtraken. Het is dan ook niet vreemd dat deze vorm van trailer- en materiaalbeheer aan populariteit wint.
​​​​​​​

Het doel van trailer en asset tracking: op elk gewenst moment de locatie van elke trailer of asset te weten. Via desktop, tablet of smartphone volg je realtime de bewegingen van (aangedreven) bedrijfsmiddelen.
Bovendien helpt trailer en asset tracking de werklast te verminderen, taken te automatiseren, de waarde van bedrijfsmiddelen te behouden en het onderhoud te vereenvoudigen. Door bijvoorbeeld kilometers te registreren, kun je heel gericht onderhoud toepassen en zo onnodige onderhoudskosten voorkomen. Metingen van exact gereden kilometers of draaiuren maken het ook mogelijk om bij verhuur van materieel nauwkeurig te factureren.


Kortom: trailer en asset tracking kent veel voordelen. Maar hoe zet je het in om er het maximale uit te halen? Welke data verzamel je en hoe gebruik je deze informatie om bedrijfsprocessen te optimaliseren? Wat zijn de mogelijkheden en kansen van trailer en asset tracking middels gps? Wat zijn de laatste technische ontwikkelingen? Op deze vraagstukken gaat Remco Harkmans van Webfleet Solution in tijdens het webinar ‘Altijd realtime zicht op je trailers en kostbare materialen’ op 10 maart tussen 12.30 en 13.00 uur.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Louise Bakker

Spreker
Remco Harkmans, accountmanager Webfleet Solutions

Duur
30 minuten

​​​​​​​Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


Deel dit webinar