100% Happy​​​​​​​ 
Leer problemen bij je paard herkennen & voorkomen

        Schrijf je in en bekijk meteen het webinar!
Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

100% Happy - Leer problemen bij je paard herkennen en voorkomen


​​​​​​​Voorkomen is beter dan genezen. Daarvoor is het van cruciaal belang om je paard te kennen. Wanneer zit hij niet lekker in zijn vel? Wat is de kerntemperatuur van je paard? Hoe ziet zijn voedings- en vaccinatieschema eruit? Al deze notities helpen om het management van je paard in beeld te brengen en te optimaliseren.
Sinds vorig jaar is er een app waar je dit allemaal in kwijt kunt voor je paarden, maar ook voor je andere dieren. De Anymal app voorziet in een eenvoudig registratiesysteem, waarin je alles over de gezondheid van je paard kwijt kunt en met één druk op de knop bij de hand hebt.
Denk aan een agenda voor de hoefsmid, het ontwormen, vaccineren, compleet met reminders zodat je niets vergeet. Maar ook de I&R registratie die vanaf 21 april 2021 verplicht is, regel je eenvoudig via deze app.
Dierenwelzijn staat bij de GD voorop. En dat is precies de reden waarom deze app is ontworpen. Maar welzijn bestaat uit meer dan enkel registreren, plannen en monitoren. Anymal wil je ook helpen bij het vergroten van je kennis over de gezondheid van je paard.

In het webinar van 20 april a.s. vertellen dierenarts Toine Cruijsen, dierenarts Iris van Gulik en Harmke Schrijver van Horse & Habitat je meer over actuele thema’s. We gaan het eerst hebben over vaccineren. Waarom zou je jouw paard vaccineren en waartegen? Iris geeft daarna tekst en uitleg over het ontwormen van veulens en tot slot zal Harmke Schrijver het nut en de noodzaak toelichten van het registreren van je paard.

De functionaliteiten van de Anymal app komen bij al deze onderwerpen ter sprake.
Heb jij deze app nog niet gedownload? Doe dit dan nog snel even door op deze link te klikken:
https://app.any-mal.com/webinar 
https://www.any-mal.com


(Anymal is een 100% dochter van de Royal GD- Gezondheidsdienst voor Dieren)
Presentatie door
Toine Cruijsen - dierenarts
Iris van Gulik - dierenarts
Harmke Schrijver - Horse & Habitat


Toegang
gratis

Aanvang
20:00 uur

Duur
60 minuten


Wij adviseren je om voor het Webinar de Anymal app te downloaden, klik hier.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar